Opiskelijalipulla Polar Bear Pitchingin konferenssiin

Polar Bear Pitching järjestetään tänä vuonna jo kuudetta kertaa. Tapahtuman yhteydessä järjestetään konferenssi, jonka lipuista saa nyt roiman opiskelija-alennuksen. Konferenssissa puhujina ovat muun muassa Fight Back -kampanjan perustanut Pekka Hyysalo, Oculus Riftin kehittänyt Steven LaValle sekä yksi Tubeconin perustajista, Madventuresin ja Docventuresin tuottaja, Risto Kuulasmaa.

Opiskelijalippu Polar Bear Pitchingin konferenssiin maksaa 39 euroa ja normaalihintainen lippu 149 euroa. Konferenssin lisäksi lipulla pääsee jatkoille, joilla on ilmaiset ruuat ja juomat sekä saa alennuksia tapahtuman etkoilla. Lippuja voi ostaa täältä: https://ssl.eventilla.com/polarbearpitching2019.

Konferenssin ohjelma jakautuu kolmeen teemaan: luovuuteen, teknologiaan ja johtamiseen. Polar Bear Pitchingin konferenssi on mainio tilaisuus verkostoitua vaikutusvaltaisten ihmisten kanssa ja löytää oma suunta tulevalle uralle. Sekä konferenssi että finaali ovat 13.3.2019 Oulun keskustassa.

Polar Bear Pitching on kuuluisa pitchauskilpailusta, jossa startup-yritykset esittelevät yrityksiään avannosta ja hakevat rahoitusta sijoittajilta. Pitchauskilpailu ja kaikki muu Oulun torilla tapahtuva juhlinta on yleisölle ilmaista. Vain konferenssiin ja jatkoille tarvitaan lippu. Lisätietoa tapahtumasta löydät Polar Bear Pitchingin verkkosivuilta osoitteestawww.polarbearpitching.com.

Viimeksi päivitetty: 12.2.2019