Rekisteröidy Demolan uusiin maailmanlaajuisiin haasteisiin!

Tänä syksynä Demola aloittaa joukon maailmanlaajuisesti jaettuja projekteja. Rekisteröidy nyt tiettyyn haasteeseen tai jätä avoin hakemus Demolan tuleviin haasteisiin.

Demola sekä globaalit ja paikalliset organisaatiot haastavat yliopiston opiskelijoita luomaan paremman tulevaisuuden. Innovaatiohaasteemme yhdistävät nykyään yli 50 yliopistoa, 750 000 opiskelijaa ja johtavia yrityksiä eri puolilta maailmaa.

Vietätte kahdeksan viikkoa työskentelemällä opiskelijoista ja ammattilaisista koostuvan tiimin kanssa yhden Demolan haasteen parissa.

Demolan prosessi on seuraavanlainen: Aloitetaan yhden Demolan brändikumppanin tunnistamasta mahdollisuudesta, minkä jälkeen tiimi tutustuu ihmisten kohtaamiin haasteisiin ja sitten kehittää ja validoi uusia ja innostavia ratkaisuja, jotka sitten paketoidaan ja esitetään viimeisteltynä demona.

Etsi haasteita ja tutustu Demolaan lisää osoitteessa Demola.net

Viimeksi päivitetty: 6.5.2019