Opiskelija, tule fasilitaattoriksi Self-Hackiin

Ensi syksynä aloittaville opiskelijoille järjestetään  Self-Hack-päivä osana orientaatioviikkoa.  Self-Hack  on Tampereella kehitetty menetelmä, joka auttaa luomaan itselle merkityksellisiä ja mielekkäitä tulevaisuuden suunnitelmia, jotka perustuvat omille arvoille ja maailmannäkemykselle. Self-Hack  järjestetään 6.9. ja se korvaa aiemmin järjestetyn  Future  Factoryn  osana orientaatioviikkoa. 

Ylempien vuosikurssien opiskelijat voivat halutessaan tulla mukaan toteuttamaan tapahtumaa fasilitaattorina. Fasilitaattorin tehtävään kuuluu aloittavien opiskelijoiden ohjaaminen sekä työskentelyn tukeminen. Koulutamme kaikki fasilitaattorit ja tarjoamme fasilitoinnin avuksi työkaluja, joten ei haittaa, vaikkei sinulla olisi aiempaa kokemusta. Tässä onkin erittäin hyvä mahdollisuus kerryttää itselleen ohjauskokemusta ja samalla luoda hauska orientaatioviikon tapahtuma uusille opiskelijoille.

Järjestämme kaikille fasilitaattoriksi haluaville ensin Self-Hackin ja sen jälkeen koulutamme fasilitoimaan sen. Koulutuksia järjestetään vielä elokuun lopussa. Itse uusien opiskelijoiden Self-Hack-päivä on 6.9. Katso tarkemmat aikataulut sekä lisätietoa osallistumisesta täältä. Kokonaisuudesta on mahdollista myös saada viisi opintopistettä edellä olevien lisäksi perehtymällä annettuun kurssikirjallisuuteen, muuhun materiaaliin sekä kirjoittamalla lopuksi näiden pohjalta reflektoivan oppimispäiväkirjan. Lisätietoja kurssikokonaisuudesta ja tarkemmat vaatimukset osoitteesta www.oulu.fi/selfhack 

Mikäli tahdot tulla osaksi tapahtumaa, ilmoittaudu mukaan osoitteessa  https://www.webropolsurveys.com/S/9376D105151D8078.par. 

Viimeksi päivitetty: 13.8.2019