Uusi opiskelija, tässä kaikki mitä sinun tulee tietää perjantain Self-Hackistä

Tänä syksynä kaikille uusille aloittaville opiskelijoille järjestetään Self-Hack-päivä osana orientaatioviikkoa. Self-Hackissä pääset tutustumaan omiin arvoihin ja elämääsi hieman syvällisemmin ja opit suunnittelemaan elämää hieman pidemmälle. Teemme jokaisen osallistujan kanssa suunnitelmia opintojen ajalle sekä hieman pidemmälle tulevaisuuteen ja opetamme keinoja saavuttaa omat tavoitteet.

 

Aloitamme päivän 6.9. jakautumalla tiedekunnittain eri luentosaleihin kello 8. Alkuinfon jälkeen opiskelijat jaetaan ryhmiin ja he jatkavat päivää fasilitaattorin johdolla eri puolilla yliopistoa. Self-Hack on varmasti mukavinta tehdä omassa pienryhmässä, joten kannattaa tulla alkuinfoon pienryhmänsä kanssa ja hakeutua ryhmänä saman fasilitaattorin matkaan. Alla vielä eri tiedekuntien aloitussalit:

 

Teknillinen tiedekunta L1 

Kauppakorkeakoulu L1 

Luonnontieteellinen tiedekunta L2 

Kasvatustieteiden tiedekunta L3 

Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta L4 (Huom! Myös lääketieteen tekniikan aloittavat maisteriopiskelijat L4)

Humanistinen tiedekunta L6 

Lääketieteellinen tiedekunta Tellus Kontinkangas 

Biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekunta Tellus Kontinkangas 

 

Self-Hack kestää noin kahdeksasta neljään ja välissä on lounastauko. Päivän aikana tutustutaan Design Thinking -metodiin ja opitaan kuinka sitä voi soveltaa oman elämänsä tarkastelussa ja suunnittelussa. Olemme kehittäneet työkirjan avuksi päivän pohdinnoille. Päivän aikana tehdään itsenäisesti tehtäviä ja jaetaan omia ajatuksia ryhmässä. Kaikki tekeminen on kuitenkin vapaaehtoista eikä varsinkaan tarvitse jakaa muille enempää kuin itsestä tuntuu mukavalta.

 

Tarvitset mukaan vain kynän. Jaamme työkirjat aamulla ennen työskentelyn aloittamista. Etukäteen ei tarvitse tietää, mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Päivän aikana opit työkaluja tämän kysymyksen tarkasteluun ja usein onkin mielekkäänpää kysyä vain, mitä haluat tehdä seuraavaksi.

 

Lisätietoja Self-Hackistä voit lukea osoitteesta www.oulu.fi/selfhack 

 

Viimeksi päivitetty: 2.9.2019