Tervetuloa Kontinkankaan Telluksen avajaisiin 17.9.

Kontinkankaan kampukselle avataan uusi Tellus syksyllä 2019. Kontinkankaan Telluksen avajaisia vietetään 17.9. Kontinkankaalla uusissa Telluksen tiloissa. Avajaiset järjestetään kahdessa osassa.

Klo 10–14 tiloissa järjestetään opiskelijoille suunnatut järjestömessut, jossa voi tutustua Oulun alueen eri toimijoihin sekä yliopiston sisä- että ulkopuolelta. Osallistujat pääsevät tutustumaan tiloihin jännittävässä huonesuunnistuksessa, josta voittaa ainutlaatuisen haalarimerkin. Päivällä järjestetään lisäksi muuta hauskaa ohjelmaa ja popcornia.

Illan avajaistilaisuus järjestetään klo 16–18, ja siellä nähdään mm. maistiainen huippukoreografi Hanna Brotheruksen syksyllä ensi-iltaan tulevasta Tytär-tanssiteatteriteoksesta, joka on toteutettu yhteistyössä Jojo – Oulun tanssin keskuksen kanssa. Tilaisuudessa kuullaan myös juhlapuheita mm. yliopiston rehtorilta, PPSHP:n johtaja Ilkka Luomalta sekä vuoden opiskelija Tuomas Majurilta.

Ilmoittaudu mukaan avajaisten iltaosuuteen täällä: https://link.webropolsurveys.com/S/5DCBA1DF885C215E

Paikkoja iltaosuuteen on rajoitetusti.

Avajaisten jälkeen Tellus on Kontinkankaan kampuksen opiskelijoiden ja henkilökunnan vapaassa käytössä. Telluksessa järjestetään lisäksi paljon tapahtumia, jotka edistävät monitieteellistä tutkimusta, kansainvälistymistä, yrittäjyyttä ja opiskelijoiden urakehitystä.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää Kontinkankaan Telluksesta tai sen avajaisista, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen anu.rytivaara@oulu.fi tai soittaa numeroon +358 50 331 9614.

Viimeksi päivitetty: 4.9.2019