Tervetuloa Kontinkankaan Telluksen avajaisiin 17.9.

Oulun yliopiston Kontinkankaan kampukselle avataan uusi Tellus syksyllä 2019. Kontinkankaan Telluksen avajaisia vietetään 17.9. klo 16 alkaen Kontinkankaalla uusissa Telluksen tiloissa osoitteessa Aapistie 7a.

Avajaistilaisuudessa nähdään mm. maistiainen huippukoreografi Hanna Brotheruksen syksyllä ensi-iltaan tulevasta Tytär-tanssiteatteriteoksesta, joka on toteutettu yhteistyössä Jojo – Oulun tanssin keskuksen kanssa. Tilaisuudessa kuullaan myös juhlapuheita mm. yliopiston rehtorilta Jouko Niinimäeltä,PPSHP:n johtaja Ilkka Luomaltasekä vuoden opiskelija Tuomas Majurilta.

Ilmoittaudu mukaan avajaisten iltaosuuteen täällä: https://link.webropolsurveys.com/S/5DCBA1DF885C215E

Paikkoja avajaisiin on rajoitetusti.

Aamuihmisille on lisäksi tarjolla mahdollisuus aloittaa päivä joogaamalla Telluksen stagella. Jooga järjestetään klo 8 - 9, ilmoittaudu mukaan täällä: Bit.ly/tellusmorningyoga

Avajaisten jälkeen Tellus on Kontinkankaan kampuksen opiskelijoiden ja henkilökunnan sekä sidosryhmien vapaassa käytössä. Telluksessa järjestetään paljon tapahtumia, jotka edistävät monitieteellistä tutkimusta, kansainvälistymistä, yrittäjyyttä ja opiskelijoiden urakehitystä. Tiloja voi varata maksutta kaikenlaisten tapahtumien järjestämiseen.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää Kontinkankaan Telluksesta tai sen avajaisista, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen anu.rytivaara@oulu.fi tai soittaa numeroon +358 50 331 9614.

Viimeksi päivitetty: 9.9.2019