University of Oulu, 2016

#STARCTIC2019 Twitter conference: Arctic Sustainability

Perjantai, lokakuu 11, 2019

Oulun yliopiston seuraava Twitter-konferenssi #STARCTIC2019 käsittelee arktisen alueen kestävää kehitystä lukuisten eri tutkimusalojen näkökulmasta perjantaina 11.10.2019 klo 10 alkaen. Konferenssi järjestetään osana Oulun yliopiston ja Oulun yliopiston ylioppilakunnan yhteistä Kestävän kehityksen viikkoa.

Konferenssi tapahtuu täysin Twitterissä, jossa tutkijat eri puolilta maailmaa twiittaavat esityksiään noin kymmenen twiitin ketjuina. Konferenssia moderoi @OuluTC. Seurataksesi konferenssia, seuraa @OuluTC -tiliä ja #STARCTIC2019 -asiasanaa. Esityksiä voi myös seurata Telluksen kahvila-alueelta, jonne konferenssi striimataan.

Konferenssin esitykset ovat englanniksi. Aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Ohjeet puhujille löytyvät täältä.

Yhteystiedot:

Koordinointi: Annina Vahera-Chibnik (annina.vahera-chibnik@oulu.fi), Tekla Heinonen (tekla.heinonen@oulu.fi), Simo Kekäläinen (simo.kekalainen@oulu.fi)

Lisää kalenteriin

Takaisin tapahtumiin