RAP-rekrytointitapahtuma 8.10.

RAP (Recruiting Active People) -rekrytapahtuma on kahden Pohjanmaalla sijaitsevan kansainvälisen suurteollisuusalueen (KIP & AIP) yhteinen rekrytointitapahtuma, joka järjestetään Telluksessa.

Kokkola Industrial Park (KIP) ja Alholmen Industrial Park (AIP) ovat kaksi korkeatasoista suurteollisuusaluetta Pohjanmaalla. Suurteollisuusalueille on sijoittunut 25 tuotannollista toimijaa sekä noin 100 palveluyritystä tukemaan tuotantolaitoksien ydintoimintoja. Alueilla työskentelee yhteensä noin 4 300 työntekijää, ja kesäaikaan jopa 500 kesätyöntekijää.

Suurteollisuusalueiden yritykset tulevat RAP-tapahtumaan esittäytymään sekä kertomaan toiminnastaan ja mielellään keskustelevat opiskelijoiden kanssa, mitä uramahdollisuuksia heillä on tarjota. Yrityksillä on harjoittelu-, diplomityö- ja kesätyömahdollisuuksia ja jopa avoimia työpaikkoja tarjolla. Mukana tapahtumassa mm. seuraavat yritykset: Boliden, Freeport Cobalt, Merius, Cabb, Kokkolan Energia, Tetra Chemicals Europe, Yara Suomi, OSTP, UPM sekä Beamex.

Laita nyt jo päivämäärä, tiistai 8.10., muistiin ja tule paikalle RAP-tapahtumaan Tellukseen!

Ps. Rap-artistit MC Alamaa ja MC Kajo esiintyvät Telluksen Stagella tapahtumapäivänä ja esittävät yhdessä tekemänsä RAP-biisin!

Kahvitarjoilu!

Lisätietoja suurteollisuusalueista: