Kehitä liikeidea, jossa on potkua!

Onko mielessäsi mahtava liikeidea? Haluatko kehittää taitojasi ja voittaa ideallasi palkintoja? Hae mukaan Kickstart -liikeideakilpailuun 3.11.2019 mennessä!

Kickstart on Oulun yliopiston, Oulun ammattikorkeakoulun sekä Oulun seudun ammattiopiston yhteinen liikeideakilpailu. Ensimmäisessä vaiheessa yliopiston ideat kilpailevat toisiaan vastaan, ja myöhemmin kaikkien organisaatioiden välisessä yhteisessä finaalissa.

Hakemusten lähettäneiden joukosta valitaan 10 parasta ideaa, jotka pääsevät kilpailemaan Oulun yliopiston semifinaaleihin. Siellä ideat esitellään ja voittajalle on luvassa 1500 euron, toiselle 500 euron ja kolmannelle 300 euron palkinto.

Yliopiston kolme parasta ideaa pääsevät jatkoon kaikkien organisaatioiden yhteiseen finaaliin, joka järjestetään OSAO:n opetusravintola Hilikussa 3.12. Yhteisen finaalin huipennuksena kolme parasta liikeideaa palkitaan.

Kickstartin tavoitteena on inspiroida nuoria yrittäjiä ja toimia ponnahduslautana yrittämisen maailmaan. Kilpailu on koulutusrajat ylittävä ja se järjestetään sekä suomeksi että englanniksi. Kilpailun aikana osallistujat kehittävät ideaansa, oppivat vakuuttamaan yleisönsä ja saavat arvokkaita työkaluja omalle yrittäjyyden polulleen. Osallistu kilpailuun joko yksin tai tutkinto-opiskelijoista muodostuvan tiimin kanssa. Osallistua voi sekä suomeksi että englanniksi.

Osallistumalla olet mukana kehittämässä Oulun alueen virkeää yrittäjyyskenttää ja edistämässä positiivista suhtautumista yrittäjyyteen. Tule mukaan!

Näin se käy:

• Vaihe 1: Täytä hakemuskaavake huolellisesti 3.11.2019 mennessä osoitteessa https://www.kickstartoulu.fi
  • Vaihe 2: Hakuajan päätyttyä valmentajat käyvät hakemukset läpi ja valitsevat 10 parasta liiketoimintaideaa kustakin organisaatiosta kirjallisten hakemusten perusteella.
  • Vaihe 3: Yliopistosta valitut liiketoimintaideat pääsevät kisaamaan yliopiston semifinaaleihin. Tuomaristo valitsee kolme parasta liiketoimintaideaa esittelyiden perusteella.
  • Vaihe 4: Kunkin organisaation kolme parasta tiimiä pääsevät yhteiseen finaaliin, jossa liikeideat esitetään yleisön edessä.

Lue lisää Kickstartista Facebook-tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/390331488507137/

Viimeksi päivitetty: 30.9.2019