Edusta Suomea Festival of Culturesissa 12.11.

Festival of Cultures juhlistaa sitä, kuinka monta kulttuuria yliopistossamme on saman katon alla. Edellisellä kerralla tapahtumassa oli esillä yli 40 eri kansalaisuutta tai kulttuuria, ja tänä vuonna mukaan on jo ilmoittautunut väkeä yli 20 kulttuurista.

 

Tule näyttämään, millainen sinun Suomesi on. Eri maiden ja kulttuureiden tuottama ohjelma on ollut kaikkea musiikista ja ruuasta paneelikeskusteluihin ja valokuvanäyttelyihin. Nyt on hyvä tilaisuus näyttää, millaisena sinä koet Suomen ja suomalaisuuden tai jonkin sen osa-alueen. 

 

Voit ilmoittautua Suomen ständille kertomaan kulttuuristamme kansainvälisille opiskelijoille tai järjestää jonkin mielenkiintoisen ohjelmanumeron tai työpajan. 

 

Tapahtuma on olennainen osa kansainvälisten opiskelijoiden integroitumista yliopistoyhteisöömme. Sen kannalta olisi hienoa antaa heille mahdollisuus nähdä myös suomalaista kulttuuria erilaisista näkökulmista. Ilmoittaudu mukaan täällä: https://tinyurl.com/festofcultures19

 

Korvaamme ohjelman tuottamisesta mahdollisesti koituvat kulut, kunhan ne pysyvät kohtuullisissa summissa. Lisäksi annamme jokaiselle ohjelman tuottamiseen osallistuneelle palkinnon. Tapahtuman on erinomainen tilaisuus tutustua kansainvälisiin opiskelijoihin ja heidän kulttuureihinsa. Voit kurkata edellisen vuoden tunnelmia tästä videosta: https://tinyurl.com/festvideo2017

 

Festival of Cultures järjestetään 12.11. Telluksessa ja vihreillä naulakoilla. Merkkaa tapahtuma kalenteriisi joka tapauksessa ja tule ihmettelemään, kuinka monimuotoista väkeä yliopistossamme opiskelee!

Viimeksi päivitetty: 7.10.2019