Storytime-tapahtumissa Oulun yliopiston alumnit eri tiedekunnista kertovat opinnoistaan ja työurastaan ja antavat neuvoja opiskelijoille. Tapahtumat ovat ennemminkin keskusteluja kuin haastatteluja, ja ne ovat tyyliltään rentoja ja positiivisia.

Haastatteluissa toistuvia keskustelunaiheita ovat esimerkiksi millaiset yliopistossa opitut asiat alumnit ovat kokeneet hyödyllisiksi työelämässä, alumnien näkemykset siitä millaiset taidot ovat heidän alallaan tärkeitä ja rentoutumisen ja palautumisen merkitys työelämässä. Yleensä alumneilla on myös aina hyviä neuvoja opiskelijoille esimerkiksi siitä, millaisiin asioihin opiskellessa kannattaa panostaa tai miten onnistua työhaastattelussa. Opiskelijat voivat myös halutessaan esittää kysymyksiä alumneille.

Storytime-tapahtumat ovat avoimia kaikille mutta tarkoitettu erityisesti opiskelijoille urasuunnittelun tueksi. Opiskelijat saavat näissä tapahtumissa tosielämän esimerkkejä siitä, millaisia työtehtäviä ja mahdollisuuksia heidän alaltaan valmistuneilla on.

Tänä keväänä Storytime-tapahtumat järjestetään livelähetyksinä Instgramissa Oulun yliopiston (UniOulu) tilillä. Tapahtumia on sekä suomeksi, että englanniksi.

 

Storytime-tapahtumat keväällä 2021

Biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekunta 17.2. klo 15–16 (englanniksi). Vieraana alumni Prateek Singh. Lue lisää täältä.

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu 17.3. klo 15-16

Lääketieteen tiedekunta 21.4. klo 15-16 

Kasvatustieteiden tiedekunta 19.5. klo 15-16

Luonnontieteellinen tiedekunta 16.6. klo 15-16

 

Jos haluat tulla itse kertomaan tarinasi, ehdottaa hyvää puhujaa tai sinulla on muuten kysyttävää tapahtuman järjestelyistä, voit olla yhteydessä tapahtuman järjestäjiin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen telluslinnanmaa(@oulu.fi).