Linnanmaan Telluksen kirjahylly

Telluksen jakamisen hengessä; hae kirja, tuo toinen tilalle ja jaa tietoa, tarinoita sekä iloa.

“A reader lives thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one” - George RR Martin.

Kirjat ovat eräänlainen aikakone; ne voivat viedä meidät nopeasti ajassa taaksepäin, nykyhetkeen tai tulevaan. Kirjat auttavat mielikuvitustamme kehittymään ja lentämään, ne auttavat meitä tutustumaan itseemme, muihin sekä maailmaan ja ne pitävät sisällään lukemattoman määrän tietoa sekä tarinoita. 


Telluksen jakamisen sekä yhteisöllisen ilmapiirin hengessä, alkuvuonna 2017 Telluksen Avenuelle ilmestyi pieni kirjahylly täynnä toinen toistaan kiinnostavampia teoksia luettavaksi. Kirjahyllyn ideana on, että jokainen voi sieltä halutessaan hakea mieluisensa kirjan, ja tuoda samalla sen tilalle jonkun teoksen, jonka ehkä itse on jo lukenut ja haluaa muiden kanssa jakaa. Voit paneutua kirjojen maailmaan joko Telluksessa, tai voit viedä kirjan mukanasi kotiin. Muistathan kuitenkin vaihtomielessä ottaessasi myös antaa, eli tuoda hyllyyn kirjan, jota et enää itse tarvitse! 

Näin Telluksen kirjahylly toimii:

1) Löydät kirjahyllyn Linnanmaan Telluksen Avenuelta asiakaspalvelupisteemme vierestä;
2) Valitse hyllystä kirja, jonka haluat lukea;
3) Kirjoita nimesi ja kirjan nimi jonka valitsit muistioon, joka on hyllyn vieressä (tämä on vain meidän tilastointiamme varten);
4) Vaihda oma kirjasi sen tilalle, jonka valitsit.

Näin yksinkertaista! Vaihda kirjoja hyvillä mielin, sillä et jaa ainoastaan papereita kansissa vaan paljon enemmän - jaat tietoa, tarinoita sekä iloa. Älä anna lukijaa odottavan kirjan pölyttyä hyllyssäsi; kirjat on tarkoitettu luettavaksi :)

Antoisia lukuhetkiä!

Viimeksi päivitetty: 29.1.2020