23.10. on viimeinen päivä ilmoittautua Festival of Culturesiin

Festival of Cultures juhlistaa sitä, kuinka monta kulttuuria yliopistossamme on saman katon alla. Edellisellä kerralla tapahtumassa oli esillä yli 40 eri kansalaisuutta tai kulttuuria, ja tänä vuonna mukaan on jo ilmoittautunut väkeä lähes yhtä monesta kulttuurista. Suomella on yhä vähänlaisesti edustajia. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 23.10.

 

Tule näyttämään, millainen sinun Suomesi on. Eri maiden ja kulttuureiden tuottama ohjelma on ollut kaikkea musiikista ja ruuasta paneelikeskusteluihin ja valokuvanäyttelyihin. Nyt on hyvä tilaisuus näyttää, millaisena sinä koet Suomen ja suomalaisuuden tai jonkin sen osa-alueen. 

 

Ilmoittaudu mukaan täällä: https://tinyurl.com/festofcultures19 Ilmoittautuminen päättyy 23.10.

 

Tapahtuma on olennainen osa kansainvälisten opiskelijoiden ja henkilökunnan integroitumista yliopistoyhteisöömme ja tarjoaa suomalaisille mahtavan tilaisuuden kotikansainvälistymiseen. 

 

Korvaamme ohjelman tuottamisesta mahdollisesti koituvat kulut, kunhan ne pysyvät kohtuullisissa rajoissa. Lisäksi annamme jokaiselle ohjelman tuottamiseen osallistuneelle palkinnon. Tapahtuman on erinomainen tilaisuus tutustua kansainvälisiin opiskelijoihin ja henkilökuntaan sekä heidän kulttuureihinsa. Voit kurkata edellisvuosien tunnelmia näistä videosta: https://tinyurl.com/festvideo2017 ja https://www.youtube.com/watch?v=9uLYvOvhyWI

 

Festival of Cultures järjestetään 12.11. Telluksessa ja vihreillä naulakoilla. Merkkaa tapahtuma kalenteriisi joka tapauksessa ja tule ihmettelemään, kuinka monimuotoista väkeä yliopistossamme on!

Last updated: 22.10.2019