Nappaa duuni & verkostoidu-tapahtuma 6.4. Tellus Stagella

Thursday, April 6, 2017

Ennen tipuja, pupuja, suklaamunia ja mämmiä, Nappaa duuni!

Miten saat haluamasi työpaikan valmistumisen jälkeen?

Mitä haluaisit kysyä työnantajalta rekrytoinnista?

Tule torstaina 6.4. klo 13-15 Oulun yliopiston Tellus Innovation Areenaan! Nappaa duuni -tapahtumassa vetovoimaiset oululaiset työnantajat kertovat kuinka yrityksiin pääsee töihin, millaista osaamista työnantajat arvostavat, sekä millainen on hyvä työhakemus.
Lisäksi tapahtumassa kerrotaan, kuinka Nuorten työllisyyspalvelut auttaa sinua työnhaussa valmistumisesi jälkeen.

Mukana tapahtumassa ovat Bitfactor, Rastor, Tutoris, Siili Solutions ja Kuulu.

Tapahtuman lopussa sinulla on mahdollisuus verkostoitumiseen ja vapaamuotoiseen keskusteluun yritysten edustajien ja Nuorten työllisyyspalvelujen työhönvalmentajien kanssa. Tarjolla on myös pientä naposteltavaa.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille korkeakouluopiskelijoille ja korkeakoulusta valmistuneille.

Tapahtuman järjestää Oulun kaupungin Nuorten työllisyyspalveluiden kehittämishanke, jota rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus (ESR) ja Oulun kaupunki. Lisäksi mukana on Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto.

Add to calendar

Event location