Lukujärjestys ja tentit

Huom! Tutkimusyksikön Opiskelu-verkkosivuja ei enää päivitetä ja ne poistuvat käytöstä. Opiskeluun liittyvät asiat löytyvät aihealueittain yliopiston Opiskelijalle-verkkosivuilta (ks. yleisten osioiden lisäksi "Sinulle"-osiot → "Terveystieteet").

 

LUKUJÄRJESTYS LUKUVUODELLE 2018-2019:

Lukuvuodesta 2018-2019 lähtien lukujärjestys laaditaan ja julkaistaan osana yliopiston yhteistä lukujärjestystyötä ja sen aikatauluja noudattaen. Opetusajat lukuvuodelle 2018-2019 tulevat näkyviin WebOodiin kesäkuun lopussa, ja ilmoittautuminen opintojaksoille ja niiden osille avautuu WebOodissa 1.8.2018 alkaen, kun lukuvuosi alkaa.  Huomaathan, että uudistuksen myötä tulee ilmoittautua opintojakson lisäksi erikseen kaikkiin tarvittaviin opintojakson osiin (luennot, harjoitusryhmät, seminaarit, tentit...). Opintojaksosta riippuen voit siis joutua ilmoittautumaan moneen osaan. 

Kun opetusajat ovat saatavilla WebOodissa, opiskelijan on mahdollista laatia itselleen lukujärjestys Tuudo-mobiilisovelluksessa  tai nettiselaimella toimivassa Aapossa. Opetusohjelmassa lukuvuoden aikana tapahtuvat muutokset päivittyvät WebOodin lisäksi myös niihin, ja niiden kautta voi myös ilmoittautua opintojaksoille.  Lukujärjestykseen tulevat näkyviin vain ne opintojaksot ja opintojaksojen osat, joihin opiskelija on ilmoittautunut. Mikäli ilmoittautumisaika haluamallesi opintojaksolle ei ole vielä avautunut, voit seurata opintojaksoa järjestelmässä. 

Huom. Opetusaika- ja tilamuutokset ym. ovat mahdollisia läpi lukuvuoden. Seuraa siis aktiivisesti WebOodia ja Tuudoa/Aapoa!

 

Yleistä tenttimisestä ja tenttiaikataulut

Oulun yliopiston kesäopintotarjonta 2018

 

 

 

 

 

 

 

Viimeksi päivitetty: 6.6.2019