HLAW -project

Hoitotiede on mukana Erasmus+ hankkeessa: Healthy lifestyle for aging well. Hanke toteutetaan vuosina 2015-2016. 1. HWLAW -hakkeen uutiskirjeet HLAW 1, HLAW2 sekä ohjeita ikääntyneiden terveiden elintapa ohjauksen kehittämiseen.  Koordinaattorina on Celjen Nursing school, Slovenia ja mukana ovat myös Portugali ja Puola. Rahoitus hankkeelle saatiin EU:lta.

Hankkeen Healthy lifestyle for aging well (HLAW) ensimmäinen kesäkoulu pidettiin 25.5. - 5.6.2015. Mukana opiskelijoita ja opettajajia meiltä, Portugalista, Puolasta ja tietysti koordinaattori organisaatiosta Sloveniasta. Projektin tuloksena oli HEALTHY
LIFESTYLE FOR AGING WELL
, johon on koottu tietoa fyysistä aktiivisuudesta, tervellisestä ravitsemuksesta, psyykkisestä hyvinvoinnista ja turvallisesta ympäristöstä. Hankkeessa työstettiin myös eettisiä ohjeita ikääntyneiden hyvästä hoidosta ja kohtaamisesta sekä ehdotuksia suosituksia jatkotyöskentelyä vartan. 

 

Lisätietoja ja kuvia kesäkoulusta löytyy linkistä http://www.vzsce.si/en/378.

Kesäkoulun aikana teimme myös ikääntyneiden fyysistä aktiivisuutta edistävän videon, joka on suomeksi sekä englanniksi. Alla linkit:

https://www.youtube.com/watch?v=X7dVTpL_JsA –

https://www.youtube.com/watch?v=Nm39Vwu8O58

 

Viimeksi päivitetty: 22.3.2017