Opinnot

Huom! Tutkimusyksikön Opiskelu-verkkosivuja ei enää päivitetä ja ne poistuvat käytöstä. Opiskeluun liittyvät asiat löytyvät aihealueittain yliopiston Opiskelijalle-verkkosivuilta (ks. yleisten osioiden lisäksi "Sinulle"-osiot → "Terveystieteet").

Tutkinto-ohjelmakohtaisia ohjeita uusille opiskelijoille, syksy 2019: ks. Opiskelijalle-sivu Opiskelun aloittaminen omassa tutkinto-ohjelmassa

Tarjoamme monipuolisia opintoja terveystieteen laaja-alaisesta kandidaatintutkinnosta maisterintutkintoon.

Rekisteröityminen hoitotieteen ja terveyshallintotieteen tutkimusyksikön sähköpostilistalle: http://lists.oulu.fi/mailman/listinfo/hoitotiede

Tutkimusyksikkö Facebookissa: Nursing Science and Health Management - Oulu

Opintoneuvonta: Kontinkankaan kampuksen koulutuksen lähipalvelupiste (Aapistie 7A, 2. krs, K201), study.medicine(at)oulu.fi.

OHJEITA UUDELLE OPISKELIJALLE

Tutustu huolellisesti ohjeisiin uudelle opiskelijalle:

Ks. Lääketieteellisen tiedekunnan ohjeet uudelle opiskelijalle. Kohdasta Terveys- ja hyvinvointialat: "Terveystieteet" löydät tutkinto-ohjelmakohtaisia ohjeita opiskelun aloittamiseksi. Tarkista ohjeista myös ennen opintojen alkua (1.8.2018 mennessä) huomioitavat asiat!

Oulun yliopiston yleiset ohjeet uudelle opiskelijalle: ks. yliopiston verkkosivu

Viimeksi päivitetty: 6.6.2019