Haku suuntautumisvaihtoehtoihin

Huom! Tutkimusyksikön Opiskelu-verkkosivuja ei enää päivitetä ja ne poistuvat käytöstä. Opiskeluun liittyvät asiat löytyvät aihealueittain yliopiston Opiskelijalle-verkkosivuilta (ks. yleisten osioiden lisäksi "Sinulle"-osiot → "Terveystieteet").

Suuntautumisvaihtoehtohakua koskevat ohjeet (kevät 2019): ks. Opiskelijalle-sivut Opiskelun aloittaminen omassa tutkinto-ohjelmassa

Hakuohje (2018–2019) hoitotieteen ja terveystieteiden opettajan suuntautumisvaihtoehtoihin

Terveystieteiden tutkinto-ohjelman hoitotieteen hakukohteen kautta opinto-oikeuden saaneille opiskelijoille taataan opiskelupaikka joko hoitotieteen tai terveystieteiden opettajan suuntautumisvaihtoehtoon. Ennen maisterivaiheeseen siirtymistä opiskelijan suuntautumisvaihtoehto täsmennetään hakemuksesta, joka opiskelijan tulee tehdä kandidaatin opintojen aloittamisvuonna erikseen ilmoitettavana ajankohtana.

Lukuvuoden 2018- 2019 hakuaika hoitotieteen ja terveystieteiden opettajan suuntautumisvaihtoehtoihin alkaa 2.5.2019 ja päättyy 16.5.2019 klo 15.00.

Lukuvuoden 2018-2019 hakuohjeet ja valintakriteerit löydät täältä: Hakuohje (2018-2019) hoitotieteen ja terveystieteiden opettajan suuntautumisvaihtoehtoihin.

Viimeksi päivitetty: 6.6.2019