O365 - Sähköpostiosoitteet

Opiskelijat

Kun otit O365-palvelun käyttöösi toimintaohjeiden mukaisesti, loi järjestelmä sinulle uuden sähköpostiosoitteen ja ilmoitti sen näytöllä. Pääsääntöisesti se on muotoa:

etunimi.sukunimi(at)student.oulu.fi

Mikäli järjestelmässä on toinen samanniminen henkilö, erotetaan teidät etunimen ja sukunimen väliin laitettavalla merkillä tai merkkijonolla, joka muodostuu toisesta nimestäsi. Tällöin sähköpostiosoitteesi voikin olla muotoa:

etunimi.x.sukunimi(at)student.oulu.fi

• Ilmoita uusi sähköpostiosoitteesi kaikille niille tahoille, joiden oletat lähettävän sinulle sähköpostia, mukaan lukien postituslistat ja kirjasto.
  • Päivitä sähköpostiosoitteesi yliopiston järjestelmiin, esim. WebOodiin, katso ohjeet henkilötietojen muuttamiseksi: WebOodin pikaohje.
  • Tähän osoitteeseen lähetetyt postit voit lukea O365-järjestelmästä.
  • O365-palvelun käyttäjänimi toimii myös sähköpostiosoitteena: tunnus(at)student.oulu.fi
  • Lisäksi yliopiston vanhan sähköpostijärjestelmän osoitteet toimivat: tunnus(at)paju.oulu.fi ja tunnus(at)mail.student.oulu.fi

Henkilökunta

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunumi.sukunimi@oulu.fi tai etunimi.x.sukunimi@oulu.fi