University of Oulu, 2019

Teams tuli Skypen tilalle

Skype for Business on yliopistossa korvattu Teams-sovelluksella.  Teams on osa Office 365 Education -palvelukokonaisuutta ja sitä onkin jo totuttu käyttämään pikaviestimenä, ryhmätyöskentelyssä ja kokoustyökaluna.

  Skype for Business ei ole enää käytössä. Et siis voi enää käyttää Skype for Business -tiliäsi. Kaikki ulkoisilta käyttäjiltä saapuvat Skype-viestit ohjataan suoraan Teamsiin.

  Jos sinulla on Outlook-kalenterissasi organisaation sisäisiä Skype for Business -kokouksia, ovat ne automaattisesti muuttuneet Teams-kokouksiksi.

  Jos saat Skype for Business -kokouskutsun yliopiston ulkopuolelta, voit liittyä kokoukseen selaimessa toimivalla Skype-kokoussovelluksella. Asennat sen (SkypeMeetingsApp.msi) työasemaasi ensimmäisellä käyttökerralla helposti vain kokouslinkkiä seuraamalla.

  Jos haluat tietää enemmän Teamsin ominaisuuksista Skypen korvaajana, niin katso Wistecin verkkokurssi "Teamsiin siirtyminen Skype for Business-sovelluksesta".

  Kirjaudu Wistecin palveluun kirjautumissivulla "Kirjaudu organisaatiosi tunnuksilla" O365-tunnuksellasi (tunnus@student.oulu.fi).

  Voit myös opiskella Teamsin käyttöä katsomalla videoita Wistecin palvelussa:

  1. Mistä löydät Skype for Businessin toiminnot Teamsistä (5:31)
  2. Tutustuminen Teamsiin (5:10)
  3. Elävämpi pikaviestintä (4:45)
  4. Tiimin jatkuva chatti (5:13)
  5. Kokoukset myös ilman Outlookia (6:28)
  6. Keskustelukanavat (2:33)
  7. Oma tila, asetukset ja uloskirjautuminen (2:09)

  Viimeksi päivitetty: 8.6.2020