University of Oulu, 2016

Saitko viestin, että käyttöoikeutesi päättyy?

Jos viesti tuli yliopiston ICT-palvelusta (ent. Tietohallinto), se on mitä todennäköisimmin aivan aiheellinen!

Yliopiston opintorekisteritietojen perusteella opinto-oikeutesi on päättynyt, ja siitä syystä sait ilmoituksen. Opiskelijan käyttäjätunnus on voimassa 4 viikkoa opinto-oikeuden päättymisen jälkeen.

Onko tarkoituksesi jatkaa opintoja?

Jatkavana opiskelijana sinun olisi pitänyt ilmoittautua läsnä olevaksi 14.9.2020 mennessä. Jos olet unohtanut tehdä lukuvuosi-ilmoittautumisen, voit korjata asian vain itse anomalla opiskeluoikeuden palautusta.

Katso ohjeet: Jatkavat opiskelijat | lukuvuosi-ilmoittautuminen

Yhteysosoite: Koulutuksen lähipalvelut

Oletko lopettanut opintosi?

Sinulla on 4 viikkoa aikaa ottaa tiedostosi talteen yliopiston verkkolevyltä (K-levy) ja niistä pilvipalveluista, joiden käyttöoikeus perustuu yliopiston käyttäjätunnukseen. Esimerkiksi O365-sähköpostit ja OneDrive poistuvat automaattisesti 30 vrk:n kuluttua.

Viimeksi päivitetty: 17.9.2020