Kaksi kahden euron kolikkoa punaisen lippaan päällä

Kevätlukukauden peruskiintiö tulostamista varten

Tulostuskiintiöösi on vuodenvaihteessa lisätty 4 €, jos olet syyslukukauden aikana tulostanut.

Opiskelijan tulostuskiintiö on euromääräinen saldo, joka koostuu yliopiston kustantamasta peruskiintiöstä ja mahdollisesti opiskelijan itse ostamasta tai yksikön maksamasta lisäkiintiöstä. Uusilla opiskelijoilla 4 € on aina peruskiintiön lähtötilanteena.

Lukukausien vaihtuessa lisätään 4 € niiden opiskelijoiden peruskiintiöön, jotka ovat edellisen lukukauden aikana käyttäneet tulostuskiintiötään. Lisäys tehdään aina vuodenvaihteessa ja kesän aikana.

Lue lisää tulostuskiintiöstä:

Tulostamiseen liittyvät ohjeet ovat näkyvillä tulostimen kohdalla seinällä olevassa pikaoppaassa ja ICT-palvelun www-sivuilla. Jos tarvitset apua, käänny Canonin palveluneuvojan puoleen: canon (at) oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 7.1.2021