IT-PALVELUT OPISKELIJALLE

Yliopiston ICT-palvelut kehittää ja tarjoaa opiskelijoille nykyaikaisia ja monipuolisia IT-palveluja.

Jos olet uusi opiskelija, saat palvelut käyttöösi aktivoimalla yliopiston käyttäjätunnuksen sivun Opintojen alkaessa tarvitset käyttäjätunnuksen ohjeiden mukaisesti.

Käyttösäännöt koskevat kaikkien yliopiston IT-palvelujen, laitteiden, sovelluksien ja verkkojen käyttöä. Lue lisää aiheesta: Tietoturva

Yliopiston käyttäjätunnus oikeuttaa pääsyyn tietoverkon järjestelmiin ja ICT-palvelun ylläpitämille työasemille. Kotoa käsin pääset yliopiston verkkoon VPN-ja etätyöpöytäyhteyksien avulla.

Opiskelijana voit tunnuksellasi käyttää yliopiston tulostuspalvelua ja Office 365 Education -palvelua sekä voit tarvittessasi aktivoida myös G Suite -palvelun. Lisäksi voit ladata joitakin ohjelmistoja omaan käyttöösi joko maksutta tai sopimushintaan.

ICT-palvelun ylläpitämien mikroluokkien ja itseopiskelutyöasemien lisäksi molemmilla kampuksilla on käytössäsi myös langaton verkkoyhteys ja läppärilainaamo.

Neuvontapalvelumme ohjaavat opiskelijoita kaikissa tietoteknisissä ongelmissa. Voit vierailla Linnanmaan neuvontapisteessä, soittaa, lähettää sähköpostia ja kysyä asiaasi chat-palvelun avulla.

Siirry ICT-palveluiden etusivulle nähdäksesi ajankohtaiset tiedotteet, järjestelmälinkit sekä ohjeet.

Viimeksi päivitetty: 30.3.2020