Notion työtilat on siirretty Eduuni-palveluun

Notiossa ja extranetissä sijainneet Oulun yliopiston työtilat on siirretty CSC – Tieteen tietotekniikan keskuksen Eduuni-palveluun. CSC:n tarjoaman palvelun käyttäminen helpottaa ryhmätyöskentelyä etenkin Oulun yliopiston ulkopuolisten tahojen kanssa.

Työtilat ovat jatkossa osoitteessa https://tt.Eduuni.fi/SitePages/Home.aspx. Linkki työtiloihin löytyy myös Notiosta, sivuston yläpalkista vasemmasta reunasta.

Eduunin joustavuus perustuu identiteetin- ja käyttöoikeuksienhallintaan, jossa työ- tai opiskeluorganisaation sähköpostiosoite rekisteröidään ja vahvistetaan omaksi identiteetiksi Eduuni-ID. Kirjautumistapa valitaan kuitenkin itse. Luotettuja kirjautumistapoja ovat:

• Organisaation omat tunnukset, jos organisaatio on Haka-, Virtu- tai eduGAIN-luottamusverkoston jäsen tai organisaatiolla on käytössä Microsoft Office 365 (Azure AD) palvelut.
  • Google-, Microsoft-, Facebook-, LinkedIn-, Twitter- tai Yahoo!-tunnukset.

Mikäli käytät Notion työtiloja, katso ohjeet rekisteröitymistä ja kirjautumista varten: Työtilat Eduunissa

Viimeksi päivitetty: 10.1.2017