Tulostuksen peruskiintiö syyslukukaudeksi

Yliopisto on lisännyt 4 € tulostuksen peruskiintiöösi.

Opiskelijan tulostuskiintiö on euromääräinen saldo, joka koostuu yliopiston kustantamasta peruskiintiöstä ja mahdollisesti opiskelijan itse ostamasta tai yksikön maksamasta lisäkiintiöstä.

Syyslukukauden 2018 osalta yliopiston kustantama peruskiintiö on 4 €. Se on lisätty 1.8.2018 niiden opiskelijoiden peruskiintiöön, jotka ovat kevälukukauden aikana käyttäneet tulostuskiintiötään.

Peruskiintiön lisäys ei vaikuta mitenkään mahdolliseen lisäkiintiöön, joka säilyy osana tulostuskiintiötä lukukausien vaihtuessakin.

Uusilla opiskelijoilla 4 € on aina peruskiintiön lähtötilanteena.

Lue lisää tulostuskiintiöstä:

Tulostamiseen liittyvissä ongelmatilanteissa:

• Etsi tietoa tulostimen kohdalla seinällä olevasta pikaoppaasta tai ohjesivulta: Tulostamisen ohjeet
  • Jos tarvitset apua, käänny Canonin palveluneuvojan puoleen: canon (at) oulu.fi

Viimeksi päivitetty: 6.8.2018