29.11.2017

Läppärilainaamot

Voit lainata kannettavan tietokoneen itsepalveluautomaatilta. Läppärilainaamoita on sekä Linnanmaan että Kontinkankaan kampuksilla. Osa niistä on kuitenkin suljettuina pandemian takia.

6.7.2012

Itseopiskelutyöasemat

Itseopiskelutyöasemat ja läppärilainaamot molemmilla kampuksilla ovat käytössäsi tilojen aukioloaikojen mukaisesti.

23.5.2016

Mikroluokat

ICT-palvelun ylläpitämät yhteiskäyttöiset mikroluokat on tarkoitettu ensisijaisesti opetuskäyttöön. Joidenkin luokkien koneita voit käyttää myös itseopiskeluun opetuksen ulkopuolella aukioloaikojen puitteissa. Koronaepidemia takia osa tiloista on suljettu toukokuun loppuun saakka.

22.9.2014

Tulostuslaitteet

Canon-tulostuspalvelun laitteita on joka puolella yliopistoa, ne kaikki ovat käytössäsi. Lähinnä opiskelijoiden käyttöön tarkoitetut laitteet on merkitty myös tietohallinnon karttoihin.

28.2.2013

Laskenta- ja ohjelmointipalvelimet

Yliopiston ICT-palvelut  tarjoaa opiskelijoille ja tutkijoille mahdollisuuden käyttää Unix/Linux-palvelimien resursseja ja ohjelmistoja laskenta- ja ohjelmointitehtäviin.

30.4.2012

Langaton verkkoyhteys

Voit omilla päätelaitteillasi hyödyntää yliopiston langattomia wlan-yhteyksiä. Suojattu eduroam ja avoin panOULU ovat käytössäsi kampusalueilla.

13.8.2012

ICT-palvelun kartat

Campus ICT -palvelupiste, itseopiskelutyöasemat, mikroluokat, läppärilainaamot sekä opiskelijoiden käytössä olevat tulostuslaitteet on merkitty karttoihin.