Tulostuspalvelu

Yliopiston ja ammattikorkeakoulun yhteisen tulostuspalvelun toimivuudesta, ylläpidosta, neuvonnasta ja ohjeistuksesta vastaa palvelun tuottaja eli Canon Oy.

Tulostuspalvelun piiriin kuuluvat sekä yliopiston että ammattikorkeakoulun tiloissa olevat monitoimilaitteet. Jokaisen laitteen yhteydessä on nähtävillä Canonin A3-kokoiset pikaohjeet. Pikaohjeesta näet niin tulostamisen, skannaamisen ja kirjautumisen ohjeet kuin myös rfid-tunnisteen rekosteröintiin liittyvät ohjeet.

Pikaohjetta täydentävät tarkemmat ohjeet voit lukea täältä ja opetusvideot voit katsoa täältä (kirjautuminen yliopiston käyttäjätunnuksella).

Canonin mallikohtaiset käyttöohjeet löydät osoitteesta http://www.canonopas.org/

CANONIN PALVELUNEUVOJA:

Kaikissa tulostamiseen liittyvissä ongelmissa ota yhteyttä palveluneuvojaan sähköpostilla: canon (at) oulu.fi. Jos yhteydenottosi koskee jotain tiettyä laitetta, ilmoita ko. laitteen sarjanumero. Se on näkyvästi esillä tarrassa.

  • Palveluneuvoja saa automaattisesti tiedon paperin ja värin loppumisesta kuten myös toimintahäiriöistä, ja saapuu paikalle mahdollisimman pian työajan puitteissa klo 8 - 16
  • Paperitukokset voi jokainen selvittää seuraamalla näytön ohjeita
  • Muissa välitöntä apua vaativissa tilanteissa voi palveluneuvojaa tavoitella puhelimitse niissä tapauksissa, missä puhelinnumero on näkyvillä laitteen läheisyydessä olevassa A3-kokoisessa pikaohjeessa
  • Palveluneuvojaan voi ottaa yhteyttä myös, mikäli tarvitsee opastusta tai on jotakin kysyttävää
23.6.2014

Tulostamisen ohjeet

Tulostuslaitteelle kirjaudutaan aina joko käyttäjätunnuksella tai palveluun rekisteröidyllä rfid-tunnisteella. Voit tulostaa yliopiston työasemilta suoraan tulostusjonoon tai omilta laitteiltasi lähettämällä tiedoston sähköpostilla mobiilitulostusjonoon. Tulosteen vapauttaminen ja kopiointi vähentävät aina tulostussaldoasi, sähköpostiin skannaaminen sen sijaan on ilmaista.

23.9.2014

Tulostuskiintiö ja hinnasto

Peruskiintiö on 4 € ja sen maksaa yliopisto. Tarvittaessa voit ostaa lisää kiintiötä verkkokaupasta. Yhden sivun tulostushinta: mustavalkoinen 0,025 €, värillinen 0,136 €.