IT-PALVELUT TUTKIJALLE

Tutkijat voivat yliopiston käyttäjätunnuksellaan käyttää opiskelijoiden tavoin yliopiston tietojärjestelmiä sekä tietohallinnon ylläpitämiä työasemia, laskenta- ja ohjelmointipalvelimia kuten myös Canonin tulostuspalvelua.

IT-asioissa tutkijat voivat kääntyä tietohallinnon puoleen, missä on tutkimuksen IT-palveluihin erikoistunut ryhmä, joka tarjoaa palveluitaan kaikille yliopiston tutkijoille ja tutkimusryhmille. Lue lisää: Tutkimuksen IT-palvelut

Tutkijan kuuluessa yliopiston henkilökuntaan, ovat myös Notiossa esitellyt henkilökunnan palvelut hänen käytössään. Jos olet yliopiston verkon ulkopuolella tai käytät mobiililaitetta, katso ohje: Näin pääset Notioon.

Käyttösäännöt koskevat kaikkien yliopiston IT-palvelujen, laitteiden, sovelluksien ja verkkojen käyttöä. Lue lisää aiheesta: Tietoturva

Tietohallinnon kautta tutkija voi hankkia tilastollisia ohjelmistoja käyttöönsä. Ohjelmistoja voi ladata ohjelmistojakelusta yliopiston käyttäjätunnuksella tai ostaa verkkokaupoista.

Tutkijat voivat myös hyödyntää CSC:n laajaa tieteellisten tietokantojen ja ohjelmistojen valikoimaa.

Tutkimusprojektit ja -ryhmät kuten myös yksittäiset tutkijatkin voivat saada tallennustilaa CSC:n IDA-levytallennuspalvelusta.

Kompassissa on tutkijoille tarkoitettu sivusto Tutkimuksen erikoisohjelmistot ja järjestelmät.

Siirry etusivulle nähdäksesi tietohallinnon ajankohtaiset uutiset.

Viimeksi päivitetty: 4.9.2018