IT-PALVELUT TUTKIJALLE

Tutkijat voivat yliopiston käyttäjätunnuksellaan käyttää opiskelijoiden tavoin yliopiston tietojärjestelmiä sekä ICT-palvelun ylläpitämiä työasemia, laskenta- ja ohjelmointipalvelimia kuten myös Canonin tulostuspalvelua.

IT-asioissa tutkijat voivat kääntyä ICT-palveluiden puoleen, missä on tutkimuksen IT-palveluihin erikoistunut ryhmä, joka tarjoaa palveluitaan kaikille yliopiston tutkijoille ja tutkimusryhmille. Lue lisää: Tutkimuksen IT-palvelut

Tutkijan kuuluessa yliopiston henkilökuntaan, ovat myös Patiossa esitellyt henkilökunnan palvelut hänen käytössään. Jos olet yliopiston verkon ulkopuolella tai käytät mobiililaitetta, katso ohje: Näin pääset Patioon.

Käyttösäännöt koskevat kaikkien yliopiston IT-palvelujen, laitteiden, sovelluksien ja verkkojen käyttöä. Lue lisää aiheesta: Tietoturva

ICT-palvelun kautta tutkija voi hankkia tilastollisia ohjelmistoja käyttöönsä. Ohjelmistoja voi ladata ohjelmistojakelusta yliopiston käyttäjätunnuksella tai ostaa verkkokaupoista.

Tutkijat voivat myös hyödyntää CSC:n laajaa tieteellisten tietokantojen ja ohjelmistojen valikoimaa.

Tutkimusprojektit ja -ryhmät kuten myös yksittäiset tutkijatkin voivat saada tallennustilaa CSC:n IDA-levytallennuspalvelusta.

Siirry etusivulle nähdäksesi ICT-palveluiden ajankohtaiset uutiset.

Viimeksi päivitetty: 4.2.2020