Pitkäaikaiset havainnot auttavat ymmärtämään arktisella alueella tapahtuvia muutoksia

Arktinen viikko, 'Arctic Science Summit Week' ja 'Arctic Observation Summit' –konferenssi kokosi Helsinkiin lähes 500 arktisen tutkimuksen asiantuntijaa huhtikuun ensimmäisellä viikolla. Konferenssia isännöivät Ilmatieteen laitos ja Thule-instituutti yhdessä Helsingin ja Oulun yliopistojen kanssa.

Kokoukset huipentuivat perjantaina 11.4. Helsingin yliopistolla pidettyyn arktisen havaintotoiminnan tarpeita ja haasteita käsittelevään paneelikeskusteluun. Paneelissa asiantuntijat korostivat pitkäaikaisen havaintotoiminnan merkitystä arktisen alueen muutosten ymmärtämisessä. Lue lisää tiedotteesta Ilmatieteen laitoksen sivulta..

Viimeksi päivitetty: 11.4.2014