Ympäristötietotalo merkittävä voimavara Nornet-verkostossa

Oulun yliopiston yhteydessä oleva Ympäristötietotalo, jossa toimivat valtion tutkimuslaitokset ja yliopiston Thule-instituutti, on  merkittävä voimavara Nornet-yhteistyössä.

Oulun yliopiston koordinoima  NorNet-verkosto on nostettu hyväksi esimerkiksi korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten yhteistyöstä Opetus- ja kulttuuriministeriön kyselyn perusteella. Kysely tehtiin kansalliseen tutkimus- ja innovaatiojärjestelmään kuuluville keskeisille organisaatioille ja se liittyy valtion tutkimuslaitosuudistukseen, jossa korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten yhteistyötä syvennetään muodostamalla niistä osaamisen keskittymiä. OKM on käynnistänyt prosessin huhtikuussa 2014 ja se kestää vuoteen 2017.

Lue lisää yliopiston sivulta

Lisätietoja korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten yhteistyön syventämisprosessista löytyy NorNetin sivulta

Viimeksi päivitetty: 24.4.2014