Jatko-opinnot

Diplomityön suorittamisen jälkeen on aika miettiä sopivaa jatkoa uralle. Yksi mahdollisuus on aloittaa jatko-opinnot tietotekniikassa (computer science and engineering). Voit suorittaa tekniikan lisensiaatin (TkL) ja tekniikan tohtorin (TkT) tutkinnon.

Oulun yliopiston tutkijakoulu (UniOGS) vastaa Oulun yliopiston kaikkien alojen tohtoriopinnoista.

Tiede on hyvin kiehtovaa: alan tiedeyhteisö tuottaa jatkuvasti uutta tietoa ja parempia menetelmiä teknologiakehitykseen. 

Tutkijana yleisönäsi on koko maailma. Julkaisusi voivat päästä parhaimmille foorumeille, aikakauslehtiin ja konferensseihin. Konferensseja järjestetään ympäri maapalloa, joten pääset työssäsi matkustamaan.

Osastolla työskentelevät tohtorikoulutettavat kuuluvat tutkimusryhmiimme: Biomimetics and Intelligent Systems Group, Center for Machine Vision and Signal Analysis, sekä Center for Ubiquitous Computing.

Osa tutkimusryhmistämme on valittu Infotech Oulun jäsenryhmiksi kaudelle 2014-2017. Infotech Oululla on oma tohtoriohjelma.

Lääketieteelliseen tekniikkaan erikoistuneille jatko-opiskelijoille on olemassa kansainvälinen lääketieteen tekniikan ja fysiikan tutkijakoulu iBioMEP.

Konkreettisia kokemuksia väitöskirjatyön etenemisestä alusta loppuun löytyy esimerkiksi 122-sivuisesta teoksesta Ph.D. Grind---A Ph.D. Student Memoir.

 

Viimeksi päivitetty: 31.12.2015