Harjoittelupaikka Kaakkois-Suomen ELY-keskuksessa

Sähköpostiosoite: kirjaamo.kaakkois-suomi@ely-keskus.fi
WWW-osoite: http://www.ely-keskus.fi/kaakkois-suomi

Harjoittelijan tärkeimmät työtehtävät:
Harjoittelijan tärkeimmät työtehtävät ovat tieliikenteen ohjausjärjestelmien keskitetyn hälytysten hallinta –järjestelmän käyttöönottoon liittyvät tehtävät sekä osallistuminen Alfersco-dokumenttienhallintajärjestelmän käyttöönottoon. Tehtäviä ovat mm. järjestelmädokumentaatioiden hallinta ja metatietojen kokoaminen. Tarkemmat tehtävät määräytyvät valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Harjoittelijalta edellytettävät perusvalmiudet:
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää tietotekniikan hyvää hallintaa, yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, järjestelykykyä sekä hyvää kirjallista ja suullista esitystaitoa. Arvostamme kokemusta mm. dokumenttienhallintajärjestelmistä, rajapinnoista ja windows -palvelimista.

Koulutusala, jonka opiskelijoita haetaan harjoittelijoiksi: tietotekniikka, matemaattis-luonnontieteet, informaatioteknologia, tietojenkäsittelytieteet

Harjoittelijoiden määrä: 1 kpl

Toivottu harjoittelun ajankohta: touko/kesäkuu 2014 - elokuu 2014

Harjoittelun kesto: 3...4 kk

Työnantajan maksama bruttopalkka ilman sivukuluja / kk: 1500...2200 €/kk

Palkkaa, harjoittelun muuta rahoitusta ja muita asioita koskevat lisätiedot:
Palkka määräytyy harjoittelijan opintopisteiden, opintovuosien ja työkokemuksen mukaan.

Palkka-asioista päättävän henkilön nimi ja yhteystiedot:
Henkilöstöpäällikkö Sanna Palin-Helkala 0295 029 317

Viimeinen hakupäivä: 28.2.2014