Erasmus-infotilaisuus 26.2.

Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta järjestää Erasmus-infotilaisuuden opiskelijoille keskiviikkona 26.2. klo 15 - 17, salissa IT 112. Odotamme opiskelijoita runsain joukoin  kuulemaan EU-maiden välisistä opiskelijavaihdon mahdollisuuksista: tarjolla on tietoa yleisesti hakuun liittyvistä asioista ja tutustut tiedekunnan sekä oman koulutusohjelmasi käytäntöihin  sekä vaihtokohteisiin. Kuulet myös opiskelijoiden kokemuksia Erasmusvaihdosta.

Vaihto-opiskelujakso ulkomailla on yksi opiskeluajan kohokohdista, jälkeenpäin saattaa harmittaa, jos ei tarttunut tilaisuuteen. Se on helppo tapa hankkia kansainvälistä kokemusta, meillä on olemassa sopimukset ja käytännöt joten sinun tarvitsee vain tehdä päätös ja hakea paikkaa. Vaihto-opintojen rahoitus toimii jokseenkin samoilla periaatteilla kuin opiskelu kotiyliopistossakin ja Erasmus-ohjelma tukee vaihtoon lähteviä matkastipendein.

Opiskelu ulkomailla antaa uutta näkökulmaa opintoihin ja avartaa maailmankatsomusta;  kanssakäyminen ja luodut ystävyyssuhteet eri puolilta maapalloa tulleiden opiskelijoiden kanssa auttavat verkottumaan tulevaa työuraa varten. Nykypäivän työmarkkinoilla kilpailu on kovaa. Kansainvälisyyttä arvostetaan kaikilla aloilla. Kysymys ei kuulukaan  miksi lähtisit vaan miksi et.

Tervetuloa kahville!

Viimeksi päivitetty: 14.2.2014