Tiedekunnan opiskelijavaihtostipendi haettavissa

Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta tarjoaa lukuvuonna 2014/15 vaihtoon lähteville opiskelijoilleen lisästipendin. Kohdeyliopistoon hyväksytty opiskelija voi hakea 500 €:n stipendiä vähintään 4 kuukauden vaihtojaksoa varten. Hakulomake täydentyy tälle sivulle myöhemmin. Liitteeksi tarvitaan varmistus kohdeyliopistoon hyväksymisestä.

Apurahoja on tarjolla enintään 40 opiskelijalle. Lisärahoitusta ei myönnetä CIMO:n rahoituksella vaihtoon lähteville. Apuraha voidaan periä takaisin, jos vaihto ei toteudu suunnitellusti.

Vaihtoon hakeudutaan SoleMove -järjestelmässä josta löydät avoinna olevat vaihtokohteet. Erasmus+ -haku syyslukukautta 2015 tai koko lukuvuotta 2014-2015 varten on avoinna TST:n koulutusohjelmissa 31.5. saakka. Huomioi kuitenkin kohdeyliopistojen haun aikataulut ja takarajat.

Seuraa säännöllisesti  Oulun yliopiston ohjeita vaihtoon lähteville.  Syksyllä 2014 käynnistyvät sekä kaukokohteiden että Erasmushaut vuodelle 2015. Mahdollisesti keväällä käyttämättä jääneet apurahat ovat haettavissa tuolloin.

Lisätietoja: Maritta Juvani

Viimeksi päivitetty: 11.4.2014