Haku CIMOn organisaatio- ja maa-ohjelmiin on alkanut

CIMOn organisaatio-ohjelmassa on alkanut haku harjoitteluun ulkomailla.  Haku päättyy 30.9.2014. klo 16.15

Harjoittelupaikkoja on haussa mm. ulkosuomalaisissa lehdissä, suomen kielen ja kulttuurin opetuspisteissä, Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuteissa, Suomen edustustoissa, Finpron toimistoissa, Suomi-kodeissa sekä kehitysyhteistyötä tekevissä organisaatioissa / UNDP.

Paikat on tarkoitettu korkeakouluopiskelijoille ja vastavalmistuneille. Haettavana on paikkoja eri alojen yliopisto-opiskelijoille, mm. humanisteille, yhteiskuntatieteilijöille, kauppatieteilijöille, oikeustieteilijöille,  sekä sosiaali- ja terveydenhoitoalan ja kaupallisen alan amk-opiskelijoille.

Samanaikaisesti on CIMOn Maa-ohjelmassa haussa uusia paikkoja kohdemaana Brasilia (alat koulutus ja opetus, arkkitehtuuri, uusiutuva energia, ympäristö, bioteknologia, markkinointi, yrittäjyys, tietojenkäsittely).

Tarkat paikkakohtaiset kuvaukset on nähtävillä CIMOn verkkosivuilla:

Viimeksi päivitetty: 17.9.2014