Hae pienryhmäohjaajaksi 31.1. mennessä

Tietotekniikan koulutusohjelman uusia opiskelijoita varten tarvitaan lukuvuodelle 2015 – 2016  6-8 pienryhmäohjaajaa, jotka toimivat tehtävässään pääsääntöisesti syyslukukauden 2015 ajan yhteistyössä omaopettajien kanssa.

Pienryhmäohjaus on osa yliopiston virallista opinto-ohjausta. Tarkoituksena on perehdyttää uudet opiskelijat yliopistoon, opiskeluympäristöön sekä erityisesti omaan opiskelualaan. Tarvitsemme myös ohjaajia saapuville kansainvälisille vaihto-opiskelijoille -  tämä ohjauskokemus tukee loistavasti oman vaihtojakson suunnittelua. Hakulomakkeessa voit täsmentää, kumpi tehtävä sinua kiinnostaa.

Pienryhmäohjaajat toimivat tuntiopetustehtävissä ja vastaavat opetussuunnitelman mukaisen ohjauksen toteutumisesta. Pienryhmäohjaajille maksetaan pienryhmäohjaajan palkkio (tällä hetkellä 13,70 € / tunti). Ohjaustuntimäärä on 10 - 15 h. Lisäksi pienryhmäohjaaja saa pyytäessään ohjauksesta tiedekunnan antaman todistuksen.

Hyvä pienryhmäohjaaja on 2. - 3. vuoden opiskelija, joka on hoitanut hyvin omat opintonsa ja on vastuuntuntoinen.

Edellytämme:

• Osallistut pienryhmäohjauksen koulutukseen keväällä 2015. Jos et pysty osallistumaan oman tiedekuntasi koulutukseen (ks. koulutusten ajankohdat alla), on tärkeää, että osallistut johonkin toiseen vastaavaan tilaisuuteen.
  • Olet paikalla elo-syyskuussa, kun uudet opiskelijat saapuvat ja pienryhmäohjaus alkaa.

Pienryhmäohjaajien tiedekuntakohtaiset yleiskoulutukset järjestetään maaliskuussa:

* ArkTK, TTK ja Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta (TST) 25.3.2015 klo 8.15-12.00 (sali L8)

* kansainvälisten opiskelijoiden pienryhmäohjaajille 17.3.2015 klo 12.15-16.00 (PR105) (in English)

Lisäksi koulutusohjelmakohtaisesti järjestetään täsmäkoulutusta, josta saa tarkempaa pienryhmäohjauksen yhdyshenkilöltä: Maritta Juvani

Hakeminen:

Pienryhmäohjaajien haku päättyy 31.1.2015. Hakemus sekä kaikki koulutustilaisuudet löytyvät yliopiston pienryhmäohjauksen verkkosivulta.

Hakemuksen voit palauttaa killan työvoimaministerille tai pienryhmäohjausyhteyshenkilölle.

Viimeksi päivitetty: 7.1.2015