Tarkista kurssimuutokset ja HOPSisi!

Tieto- ja sähkötekniikan koulutusohjelmien opetussuunnitelmat ovat uudistuneet. Muutoksen myötä vanhoja kursseja ja kurssikoodeja on poistunut ja tilalle tullut uusia kursseja ja kurssikoodeja. Opiskelijoiden HOPS:t ovat näin ollen "vanhentuneet" kurssikoodien muuttuessa ja lukujärjestykset saattavat olla puutteelliset ja tyhjät. Joistakin poistuvista kursseista tulee tarjolle tenttejä ja muita toteutus-mahdollisuuksia.

Lisäksi koko yliopiston opetus toteutetaan nyt 4 periodissa ja useiden kurssien ajoitus on muuttunut.

Nyt on siis hyvä käydä tarkistamassa kurssimuutokset:

Tarvittaessa voi ottaa yhteyttä omaopettajaansa:

Hänen avustuksellaan voit  päivittää HOPSisi vastaamaan tarjottavaa opetusta. Opintoneuvojat voivat myös tarvittaessa auttaa.

Huomaa, että 521302A Piiriteoria 1 toteutetaan sekä syksyllä 2015  (2. vsk) että keväällä 2016 (1. vsk)

Oikein mukavaa ja antoisaa opiskelusyksyä!

Viimeksi päivitetty: 31.8.2015