Muutoksia tenttikäytäntöihin!

Muutoksia tenttikäytäntöihin!  (koskee tiedekuntia LuTK, OyKKK, KaTK, TTK, TST ja BMTK – Linnanmaan kampus)
Yliopiston tenttikäytännöt ovat uudistuneet. Yllä mainitut tiedekunnat järjestävät yhteisiä yliopistotenttejä, jotka pidetään iltatentteinä klo 16.00 -20.00 saleissa L1, L3, L4 ja L5. Löydät kurssikohtaiset tenttitiedot WebOodista (mm. ajankohdan ja salitiedon). Tentteihin etukäteen ilmoittautuminen on pakollista. Ilmoittaudu tenttiin viimeistään edeltävän viikon maanantaina klo 12.00 mennessä WebOodissa. Huom: Tenttiä ei arvostella, jos osallistut tenttiin ilman ilmoittautumista. Varaudu esittämään opiskelijakorttisi tai kuvallinen henkilöllisyystodistus tenttiä palauttaessasi.

Syksyn 2015 tentit on nyt julkistettu WebOodissa ja kevään 2016 tentit julkistetaan viimeistään joulukuun alkupuolella. Ks. opiskelijan tenttiohje ja muita lisätietoja: http://www.oulu.fi/yliopisto/opiskelu/opinnot/yliopistotentit (Tietoja täydennetään jatkuvasti.)

Viimeksi päivitetty: 8.10.2015