PR-kilpailu tietotekniikan opiskelijoille

Tiedossa on hyviä palkintoja ja rentoa meininkiä. Tietotekniikan tutkinto-ohjelma järjestää kaikille tietotekniikan opiskelijoille avoimen kilpailun, jossa tarkoituksena on hauskalla ja positiivisella tavalla saada tietotekniikan opiskelua paremmin tunnetuksi yliopistoon opiskelemaan hakeville nuorille. Lopputulos voi olla esimerkiksi kampanja sosiaalisessa mediassa, kirjoitelma, uutinen, tapahtuma/esitys julkisella paikalla tai muuta vastaavaa. Tapahtuma voi olla suoraan markkinointitapahtuma, mutta myös esim. hyväntekeväisyyystempauskin käy. Tärkeintä on saada tietotekniikan opiskelua ja opiskelijoita positiivisella tavalla näkyville. Lisäpisteitä saa tietenkin siitä, että saat asialle laajempaakin huomiota esim. lehtijutun yms. Mielikuvituksen käyttö on sallittua ja toivottavaa.

Kasaa siis lennokkaimmilla ideoilla varustetut kaverisi (tai jos sinun ideasi ovat parempia kuin kavereiden osallistu yksin!), pitäkää hauskaa, näkykää positiivisesti ja käykää pokkaamassa hyvät palkinnot! Älkää unohtako ottaa todistusaineistoa!

Kilpailun säännöt ovat seuraavanlaiset:

• Kilpailuun voi osallistua yksin tai maksimissaan neljän hengen ryhmänä.
    • Jokaisella joukkueen jäsenellä tulee olla opinto-oikeus tietotekniikan tutkinto-ohjelmassa
  • Kilpailutyön täytyy tuoda esille tietotekniikan opiskelua positiivisella tavalla
    • Myös opiskelijaelämä, kiltatoiminta ynnä muut opiskelun oheistoiminta ovat hyviä aihiota kilpailutyössä opiskelun vastapainona.
  • Ryhmän täytyy dokumentoida tekemänsä työ/kampanja ja toimittaa se viimeistään 22.2.2016 Riku Hietaniemelle (riku.hietaniemi(a)ee.oulu.fi).
    • Kirjallinen dokumentointi PDF-tiedostona sähköpostitse riku.hietaniemi ät ee.oulu.fi (huone TS 336)
    • Kuvat, videot ja muut suuret tiedostot voi toimittaa esim. muistitikulla tai pilvipalvelun kautta
    • Dokumentaatiosta tulee käydä ilmi 1) Mitä on tehty 2) Miksi on tehty 3) Missä on tehty 4) Millainen vaikutus työllä on ryhmän mielestä ollut
    • Videointi ja kuvaaminen on erityisesti suositeltavaa
  • Parhaiden ryhmien täytyy esitellä työtään 26.2.2016 järjestettävässä palkintotilaisuudessa
    • Kolme parasta ryhmää palkitaan
    • Palkintoja jaetaan yhteensä jopa yli tuhannen euron arvosta
    • Kolme parasta ryhmää valitsee tuomaristo, johon kuuluu mm. tutkinto-ohjelman henkilökuntaa
  • Jos lähetät Kilpailutyön, sitoudut antamaan Oulun yliopistolle oikeuden käyttää tuottamiasi materiaaleja tietotekniikan tutkinto-ohjelman markkinointiin ja esittelyyn.

Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voi ja kannattaa ottaa yhteyttä riku.hietaniemi(a)ee.oulu.fi.

Palkinnot:

Jokaiselle ryhmän jäsenelle on oma palkinto, jonka hän voi valita joko 1., 2. tai 3. lahjapoolista sen mukaan tuleeko ryhmä ensimmäiseksi (n.200€ palkinto), toiseksi (n.100€ palkinto) vai kolmanneksi (n.50 € palkinto) kilpailussa. Tuotteen värin ja mallin (miehet/naiset) voi valita sen hetkisen saatavuuden mukaan. Palkinnot voit käydä katsomassa Täältä.

Viimeksi päivitetty: 15.1.2016