Diplomityö tai Gradu –aihe/paikka Invencolla

 

Tarjoamme diplomityö tai Gradu –aihetta/paikkaa Oulussa. Työn aihe liittyy Web analytiikkaan, Sentiment analyysiin ja Business Intelligenceen.

Edellytämme soveltuvia ja loppuvaiheessa olevia DI-tason tietotekniikan tai tietojenkäsittelyopin opintoja. Kommunikointitaidot, joustavuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn ovat välttämättömiä ominaisuuksia hakijalle. Eduksi katsotaan kokemus .NET / tietokanta-ratkaisuista ja/tai vastaavista ratkaisuista. Tärkeintä on että olet avoin oppimaan
uutta ja olet valmis tekemään jokaista ohjelmistokehityksen työvaihetta asiakastarpeiden määrittelystä lopputestaukseen ja kaikkea siltä väliltä.

Työn voi aloittaa välittömästi. Työn arvioitu kesto on puoli vuotta työn aloittamisesta.

Hakemukset
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV viimeistään 15.03.2016 sähköpostitse osoitteeseen: rekry@invenco.fi

Invenco on yritysten suorituskyvyn johtamiseen ja raportointiin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Tärkeimmät osaamisalueemme ovat tiedon integrointi, tietovarastointi, Business Intelligence sekä analyyttiset ratkaisut. Osaamisalueisiimme kuuluvat myös talouden suunnittelun, ennustamisen ja budjetoinnin kehittäminen.

Tekninen osaamisemme kattaa kaikki tärkeimmät tietokantatuotteet, tiedon integrointiohjelmistot, Business Intelligence -ohjelmistot sekä
suunnittelun ja ennustamisen ohjelmistot. Invencoon on kertynyt osaamista suurimmasta osasta tiedon jalostuksen alueen teknologioista ja osa näistä on valikoitunut myös pitempi aikaisiksi kumppaneiksi. Näitä kumppaneitamme ovat IBM, Microsoft, Tabella, Oracle, Qlik, SAS ja Informatica.

Viimeksi päivitetty: 2.3.2016