Huawei: opintomatka Kiinaan

Huawein järjestämä Seeds for the Future on suunnattu 18­­­–30-vuotiaille, vähintään toisen vuoden tieto- ja viestintäteknologian opiskelijoille. Huawei on toteuttanut tätä suuren suosion saanutta ohjelmaansa vuodesta 2008 asti, ja siihen on osallistunut jo tuhansia opiskelijoita ympäri maailmaa. Nyt suomalaisopiskelijoilla on ensimmäistä kertaa mahdollisuus hakea mukaan tähän ohjelmaan.

Ohjelma toteutetaan 1.–16.10.2016 Kiinassa. Valikoidut kymmenen opiskelijaa pääsevät Huawein vieraina kahdeksi viikoksi Kiinaan, missä he tutustuvat alan uusimpiin trendeihin maailman johtavan informaatio- ja viestintäteknologiapalveluiden tarjoajan asiantuntijoiden ohjaamana. Samalla he pääsevät perehtymään Kiinan kulttuuriin ja kieleen sekä saavat ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua ja luoda suhteita alan johtaviin ammattilaisiin.

Haku ohjelmaan tapahtuu www.seedsforthefuture.fi -sivuston kautta. Haku on jo alkanut, ja se päättyy 4. syyskuuta. Huawei tarjoaa valituille opiskelijoille lennot, majoituksen ja muut matkakulut. Valintakriteerit on selitetty tarkemmin liitteessä alla.

Lisätietoja:

Hennariikka Andersson, yhteiskuntasuhde- ja viestintäjohtaja, Huawei Technologies, 040 845 8066, hennariikka.andersson@huawei.com

Liitteet:

Viimeksi päivitetty: 3.8.2016