PIENRYHMÄOHJAAJAKSI UUSILLE OPISKELIJOILLE? HAE NYT!

Oulun yliopistossa aloittaa opintonsa syksyllä 2018 yli 2000 uutta tutkinto-opiskelijaa. Parhaillaan haemme tietotekniikan pienryhmäohjaajia lukuvuodelle 2018 – 2019. Pienryhmäohjaajat toimivat tehtävässään pääsääntöisesti syyslukukauden ajan. Pienryhmäohjaus on osa yliopiston virallista opinto-ohjausta ja sen tarkoituksena on perehdyttää uudet opiskelijat yliopistoon, opiskelu-ympäristöön sekä erityisesti omaan opiskelualaan. Pienryhmäohjaajina toimivat saman koulutusalan ylempien vuosikurssien opiskelijat, jotka yliopisto on kouluttanut tehtäväänsä. Pienryhmäohjaajan johdolla uudet opiskelijat tutustuvat noin 10-15 hengen ryhmissä oman opiskelualan, tiedekunnan ja koko yliopiston käytäntöihin mutta ennen kaikkea opiskelukavereihin ja Ouluun. Näin kauempaakin muuttanut uusi opiskelija saa nopeasti kavereita ja kotiutuu paitsi yliopistolle myös Ouluun.

Tarvitsemme myös ohjaajia saapuville kansainvälisille vaihto-opiskelijoille - tämä ohjauskokemus tukee loistavasti oman vaihtojakson suunnittelua. Hakulomakkeessa voit täsmentää kumpi tehtävä sinua kiinnostaa, voit myös tulla huomioiduksi molempiin. Osa vaihto-opiskelijoiden ohjaajista aloittaa pestinsä vasta tammikuussa 2019.

Pienryhmäohjaajat toimivat tuntiopetustehtävissä ja vastaavat opetussuunnitelman mukaisen ohjauksen toteutumisesta. Pienryhmäohjaajille maksetaan pienryhmäohjaajan palkkio (tällä hetkellä pienryhmäohjauksen palkkioperuste on 13,70 € / tunti). Ohjaustuntimäärä on 10 - 15 h. Lisäksi pienryhmäohjaaja saa pyytäessään ohjauksesta tiedekunnan antaman todistuksen.

Pienryhmäohjaajana toimimisen edellytys:

• olet vastuuntuntoinen ja hoitanut hyvin omat opintosi,
  • olet halukas opastamaan uutta opiskelijaa opintoihin ja yliopistoon,
  • tehtävä sopii aikatauluusi, olet paikalla kun uudet opiskelijat saapuvat ja pienryhmäohjaus alkaa,
  • osallistut pienryhmäohjaajille järjestettäviin koulutuksiin keväällä 2017

Koulutuksesta tiedotetaan pienryhmäohjauksen sivuilla sekä sähköpostitse nimetyille ohjaajille. Jos et pysty osallistumaan TST:n koulutukseen, on tärkeää, että osallistut johonkin tarjolla olevista koulutuksista.

Pienryhmäohjaajien haku päättyy 31.1.2018.

Hakemus

Voit jättää hakemuksesi kiltasi fuksivastaavalle tai toimittaa sen pienryhmäohjauksen yhdyshenkilölle: Maritta Juvani

Viimeksi päivitetty: 11.12.2017