Pienryhmäohjaajaksi 2012?

Teknillisen tiedekunnan fuksit osallistuvat opintojensa aluksi pienryhmäohjaukseen, jossa he saavat opastusta käytännön asioissa sekä yliopisto-opiskeluun orientoitumisessa. Muistat hyvin sinua ohjanneen teekkarin? Sähkötekniikan ja tietotekniikan koulutusohjelmiin etsitään nyt pienryhmäohjaajia syksylle 2012: normaalisti opinnoissaan eteneviä teekkareita, innokkaita ja aktiivisia yliopistoyhteisön jäseniä jotka haluavat jakaa omat kokemuksensa opiskelusta ja opiskelijaelämästä.

Pienryhmäohjaajana olet yliopiston tuntiopetustehtävissä ja osallistut opetussuunnitelmaan kuuluvan orientaation toteutukseen. PRO:lle maksetaan 12,00 €/h palkkio maksimissaan 15 tunnilta. Saat maalis-huhtikuussa koulutuksen tähän tehtävään tiedekunnan sekä osaston tilaisuuksissa. Lisäksi saat hyödyllisen materiaalipaketin toimesi tueksi.

Tervetuloa mukaan! Hakulomakkeita löytyy ma 13.2. lähtien kiltahuoneeltasi jonne voit sen myös liitteineen jättää, viimeistään 28.2. Hakemuksen liitteeksi tarvitaan opintosuoritusote sekä lyhyt kuvaus itsestäsi. Voit sisällyttää siihen myös unohtumattomia pienryhmäohjaukseen liittyviä kokemuksia omalta fuksivuodeltasi.

Lotta Lappeteläinen
SIK Fuksivastaava