ISMICT 2014 -symposiosta BEST STUDENT PAPER -palkinto

Voittoisan konferenssipaperin otsikolla Radio Channel Modelling for Pseudo-Dynamic WBAN on Body UWB Links esitti Tekn. lis. Timo Kumpuniemi. Artikkelin muut kirjoittajat ovat Matti Hämäläinen,  Tommi Huovinen, Kamya Yekeh Yazdandoost ja Jari Iinatti - kaikki Oulun yliopiston Tietoliikennetekniikan osastosta.

Noin 40 esitelmän joukosta parhaimmaksi valittu työ kuvaa radiokanavan muutoksia ajan suhteen mitattavan henkilön liikkuessa. Tutkimustietoa voidaan hyödyntää kehitettäessä erittäin laajakaistaisia kehoalueverkkojärjestelmiä.

ISMICT 2014 (International Symposium on Medical Information and Communication Technology) järjestettiin Italian Firenzessä 2.-4.4.2014.

Vuosittainen, nyt järjestyksessään kahdeksas ISMICT-tapahtuma kokosi satakunta lääketieteen, sairaalayhteisöjen ja ICT-alan asiantuntijaa vaihtamaan kokemuksia ja ideoita lääketieteen teknologian soveltamisesta esimerkiksi langattomien kehoalueverkkojen kehittämisessä.

Viimeksi päivitetty: 11.4.2014