Yhteishaun kautta valitut

Jos olet tullut valituksi yhteishaun kautta, alat opiskella viisivuotista tutkinto-ohjelmaa, jonka aikana suoritat luonnontieteiden kandidaatin (LuK) ja filosofian maisterin (FM) tutkinnot. Nouda opintojesi aloituksessa tämän sivun ohjeita.

Ennen opintojen aloitusta

Ennen kuin aloitat opintosi, sinun tulisi ottaa vastaan opiskelupaikkasi ja ilmoittautua yliopistoon sekä aktivoida käyttäjätunnuksesi yliopiston järjestelmiin ja palveluihin. Tarvitset pääsyn tietokoneille ja tietojärjestelmiin jo orientaatioviikolla.

Opiskeluun ja opiskelijaelämään voit tutustua etukäteen lukemalla tietojenkäsittelytieteiteilijöiden opiskelijoiden ainejärjestön Blankon fukseille tekemää Blankki-lehteä 3/2018. Saat FuksiBlankin myös paperisena käteesi orientaatioviikolla.

Opintojen aloitus

Opintosi alkavat maanantaina 3.9.2018 kello 8.30 Linnanmaalla salissa L2.

Yliopiston kartasta voit katsoa salin sijainnin.

Orientaatioviikko

Orientaatioviikko maanantaista 3.9. perjantaihin 7.9. kuuluu osaksi Orientoivat opinnot -opintojaksoa. Sen aikana saat tietoa Oulun yliopistosta ja tulevasta opiskelustasi sekä tutustut muihin opiskelijoihin. Samalla tutustut myös tietojenkäsittelytieteisiin ja sitä opettavaan henkilökuntaan. Uutena opiskelijana pääset heti omaan pienryhmääsi, ja ensimmäiset askeleet otetaan pienryhmäohjaajan johdattelemana.

Orientaatioviikon ohjelma (päivitetty 3.9.)

Tutkinto-ohjelman info (päivitetty 6.9.)

Ensimmäinen periodi

Varsinainen opiskelu alkaa maanantaina 10.9. Oulun yliopistossa opetusta järjestetään neljään periodiin jaettuna, joista kaksi on syksyllä ja kaksi keväällä. Lisäksi tarjolla on kesäopintoja. Lukuvuonna 2018-2019 ensimmäinen periodi kestää 26.10.2018 asti.

Ensimmäinen lukujärjestykseni (päivitetty 22.8.)

Lisätietoja? Kysyttävää?

Mikäli sinulle on jäänyt jokin asia epäselväksi tai tarvitset lisätietoja esimerkiksi poikkeavista järjestelyistä, älä epäröi ottaa yhteyttä opintoneuvojaamme.

Viimeksi päivitetty: 6.9.2018