Hakuryntäys kesäsetelityöpaikkoihin

Oulun yliopiston Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta palkkaa kesätyösetelillä 23 koululaista kahdeksi viikoksi kesätöihin 4.-15.6.2018. Avoimiin paikkoihin tuli kahdessa ja puolessa tunnissa 68 hakemusta.

 

Päivittäinen työaika on kuusi tuntia kello 9-15. Työn suorituspaikkoina ovat digitaalisen pienvalmistuksen työpaja Fab Lab, käyttäjäkokemuslaboratorio UX Lab ja Mikroelektroniikan tutkimusyksikkö.

Kesätyön ohjaajat ovat Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnan opiskelijoita, tohtorikoulutettavia, tutkijatohtoreita, yliopisto-opettajia, yliopistonlehtoreita ja professoreita.

Fab Labissa suunnitellaan ja rakennetaan havaintolaitteistoa. Työtehtäviin kuuluu mm. elektroniikan piirikaavio- ja piirilevysuunnittelua, piirilevyjen valmistusta, elektroniikan kokoonpanoa ja testausta, 2D-suunnittelua ja laserleikkausta, 3D-suunnittelua, 3D-skannaamista ja 3D-tulostamista, sulautetun järjestelmän ohjelmointia. FabLabin kotisivu www.oulu.fi/fablab

Käyttäjäkokemuslaboratorio UXLabissa tehdään käytettävyys- ja käyttäjäkokemustutkimusta ohjelmistoille, palveluille, peleille ja muille järjestelmille. Työtehtäviin kuuluu mm. käytettävyystestien tekemistä, käyttöliittymäsuunnittelua sekä käytettävyystutkimukseen ja psykofysiologiseen mittaukseen perehtymistä. UXLabin kotisivu: interact.oulu.fi/site/uxlab

Mikroelektroniikan tutkimusyksikössä kesätyöseteliläiset suunnittelevat digitaalista sisältöä, kuvaavat videoita ja toteuttavat Oulun kaupungin alueella (esimerkiksi Nallikarissa tai keskustassa) projektin, jota markkinoidaan sosiaalisessa mediassa. Tehtävän suorittamisessa eduksi ovat kuvaus- ja tietokonetaidot ja kiinnostus some-materiaalin tekoon. Mikroelektroniikan tutkimusyksikön kotisivu: www.oulu.fi/microelectronics/

 

Hakeminen

 

Aikaisempaa kokemusta elektroniikasta, tietotekniikasta tai tietojenkäsittelystä ei tarvita, mutta lukiolaisilta edellytetään pitkää matematiikkaa ja fysiikkaa.

Hakemuslomake kaikkiin yllä mainittuihin paikkoihin aktivoitui 10.4. kello 9:00 ja sulkeutui kello 11:30, jolloin hakijoita oli jo riittävästi paikkojen täyttämiseen.

Valinnasta ilmoitetaan sähköpostilla viimeistään 16.4. Jos valittu ei vastaa sähköpostiviestiin ja vahvista ottavansa kesätyöpaikkaa 20.4. mennessä, siihen otetaan toinen hakija.

 

Lisätietoja työtehtävistä

 

FabLab: antti.mantyniemi (at) oulu.fi

UX Lab: mikko.rajanen (at) oulu.fi

Mikroelektroniikan tutkimusyksikkö: sami.myllymaki (at) oulu.fi

 

Lue ja katso kuvia viime vuoden kesätyöprojektista Fab Labissa

 

 

Katso video aikaisemmasta kesätyöprojektista

Viimeksi päivitetty: 10.4.2018