ICT-alan muuntokoulutus

ICT-alan muuntokoulutus

Kahdeksan suomalaisyliopiston verkosto toteuttaa syyskuusta 2018 alkaen kaksivuotisen maisterikoulutuksen muuntokoulutuksena opetus- ja kulttuuriministeriön tuella. Koulutus on tarkoitettu aiemman osaamisen uudistamiseen henkilöille, jotka ovat jo suorittaneet korkeakoulututkinnon ja joilla on edellytyksiä suorittaa ylempi korkeakoulututkinto enintään kahdessa vuodessa.

Pohjatutkinto voi olla kandidaatti-, maisteri-, DI- tai ammattikorkeakoulututkinto soveltuvalta alalta. Kohderyhmänä ovat ensisijaisesti työttömät ja työttömyysuhan alaiset henkilöt, mutta muutkin voivat hakea. Koulutuksen tuloksena on diplomi-insinöörin (DI) tai filosofian maisterin tutkinto riippuen koulutusalasta.

Hakukohteita Oulun yliopistossa ovat:

Tutustu hakukohteisiin täällä.

Tietoja tähän koulutukseen ja hakemiseen liittyen:

  • Hakuaika: 7.-25.5.2018 klo 15:00.
  • Hakeminen tapahtuu Opintopolku-järjestelmässä (opintopolku.fi). Hakukohteiden tiedot valintaperusteineen löytyy Opintopolusta, linkit yllä.
    • Valintaperusteet mukailevat tietotekniikan, tietojenkäsittelytieteiden ja tuotantotalouden maisteriohjelmien valintaperusteita.
  • Hakemiseen vaadittavien liitteiden tulee olla perillä Oulun yliopistossa 1.6.2018 klo 15:00 mennessä. Tiedot vaadittavista liitteistä löytyy Opintopolusta, hakukohteen tiedoista (vaihtelevat hakukohteittain).
  • Valinnan tulokset ilmoitetaan viimeistään 28.6.2018.
  • Hakijan on ilmoitettava opiskelupaikan vastaanottamisesta Opintopolussa 10.7.2018 klo 15:00 mennessä.
  • Koulutus alkaa syksyllä 2018.

Huomaathan, että tiedot ovat alustavia ja niihin voi vielä tulla muutoksia.

Tiedustelut voi lähettää osoitteeseen study.itee@oulu.fi

 

 

 

Viimeksi päivitetty: 8.5.2018