#EnablersForFuture Twitter -konferenssi: Tutkimus tulevaisuuden kestävän maailman rakentamisessa

Torstai, elokuu 27, 2020

Oulun yliopisto järjestää kolmannen Twitter-tiedekonferenssinsa 27.8.2020. Konferenssin teema on ”Enablers for Future Sustainable World” ja hashtagi, jolla konferenssia seurataan on #eFuture2020.

Tässä konferenssissa Oulun yliopiston tutkijat esittelevät // esitellään tutkimusta kahdelta temaattiselta alueelta, digitaalinen terveys ja 6G, jotka rakentavat pohjaa tulevaisuuden, kestävän maailman rakentamiselle koko ihmiskunnalle.

Konferenssi tapahtuu täysin Twitterissä, jossa tutkijat twiittaavat esityksiään noin kymmenen twiitin ketjuina. Konferenssia moderoi @OuluTC. Seurataksesi konferenssia, seuraa @OuluTC -tiliä ja #eFuture2020 ja #EnablersForFuture -asiasanaa. Esityksiä voi myös seurata Telluksen kahvila-alueelta, jonne konferenssi striimataan.

Konferenssin esitykset ovat englanniksi. Aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Lisää kalenteriin

Tapahtuman sijainti