Sähköteekkarien robottipuku esillä Vectoramassa

Kolme metriä korkea, kaksi ja puoli metriä leveä puku tullaan julkistamaan Yle Folk -gaalassa Helsingissä syksyllä.

Oulun yliopiston sähkötekniikan opiskelijoiden robottipukuprojekti on esillä Oulun Energia Areenalla, jossa vietetään parhaillaan Vectorama-verkkopelitapahtumaa. Vectorama on käynnissä 9.-12.6. Yleisöllä on vapaa pääsy tapahtumaan perjantaina ja lauantaina kello 14-20.

Katso Kalevan video, jossa projektin vetäjä Jani Lehtovirta esittelee pukua.

Viidestätoista opiskelijasta koostuvan ryhmän työtä dokumentoidaan myös Yle Folk -videosarjassa. Tähän mennessä on ilmestynyt jo kaksi jaksoa, jotka ovat katsottavissa Yle Areenassa ja YouTubessa.

Projekti toteutetaan vapaa-ajalla, mutta sähkötekniikan perusoppien käytännönharjoittelun lisäksi se poikii opiskelijoille myös opintopisteitä. Puvunrakennukseen liittyen valmistuu useita kurssi- ja kandidaattitöitä.

Viimeksi päivitetty: 8.11.2016