Fab Lab Oulu Joulupaja

Maanantai, joulukuu 12, 2016 - Perjantai, joulukuu 16, 2016

Fab Labin joulupajassa voi kokeilla digitaalisia valmistusmenetelmiä ja valmistaa joululahjan tai koristeen hyväntekeväisyyteen. Joulupaja on avoinna 12.-16.12.2016 kello 9 – 16

Fab Lab tarjoaa perustarvikkeet: akryyli- ja kuitulevyä laserleikkausta varten sekä filamentteja 3D-tulostukseen. Myös omia materiaaleja voi tuoda mukanaan.

Laserleikkurin ja 3D-tulostimien lisäksi löytyy myös ompelukone sekä esimerkiksi vinyylileikkuri ja lämpöprässi tekstiilien kuviointiin. Laitteiden käytössä opastaa Fab Labin henkilökunta. Tekeminen ei vaadi pohjataitoja, aiempaa kokemusta tai ennakkoon valmistautumista.

Fab Lab Oulun johtaja Jani Ylioja toivottaa kaikki tervetulleeksi joulupajaan:
- Riittää kun on halu auttaa! Mukanaan voi toki iloisen joulumielen lisäksi tuoda myös omia tykötarpeita, vaikkapa T-paidan, johon laitetaan täällä kuvio.

Koristeet ja lahjat lahjoitetaan Oulun ensi- ja turvakoti ry:lle.

Fab Lab Oulu on kansainvälisen konseptin mukainen avoimen innovoinnin ja digitaalisen valmistuksen työpaja. Fab Labissa on mahdollista suunnitella oma tuote tai laite alusta loppuun.

Fab Lab Oulu sijaitsee Oulun yliopiston Linnamaan kampuksella Koneenkadun päässä tilassa TF 132–135. Yliopiston ulkopuolelta tultaessa lähin sisäänkäynti on 2T Erkki Koiso-Kanttilan kadun puolelta.

Lisätietoja:

Fab Lab Oulu